Zahradní grily Smoky Fun dokážou grilovat i udit najednou
10. leden 2015 - Rubrika: Zahrada - Komentáře: 2Ačkoli je léto ještě daleko, mnozí z vás se jistě už nemohou dočkat příjemných teplých večerů strávených s přáteli a rodinou na zahradě a zpříjemněný dobře ugrilovaným prasátkem. Pokud si pořídíte zahradní gril Smoky Fun, můžete si masíčko nejen ugrilovat, ale i vyudit.
ReklamaZahradní grily Smoky Fun patří mezi ty nejkvalitnější přenosné grily, které lze v současné době na trhu nalézt. Jsou vyrobeny ze silného, žáruvzdorného, ocelového plechu. Kromě pevné konstrukce se zahradní grily Smoky Fun vyznačují kvalitním designem, který určitě upoutá pozornost vašich návštěv.
V nabídce se objevují jak grily Smoky Fun pro domácí použití, tak grily profesionální např. pro zahradní restaurace. Lze si tak vybrat zahradní gril, který uspokojí jak začátečníky, tak profesionální uživatele.
Velkou výhodou je, že v těchto grilech můžete topit jak dřevěným uhlím, tak také kusovým dřevem. Volbou druhu dřeva můžete dokonce ovlivnit chuť připravovaných pokrmů. Dalším plusem je, že obsluha Smoky Fun je velice jednoduchá. Stačí zapálit oheň ve spalovací komoře a poté snadno regulovat teplotu v grilovací komoře.
V grilech Smoky Fun je možné topit dřevěným uhlím i kusovým dřevem
Grilovat a udit zároveň? Proč ne!
V grilech Smoky Fun můžete grilovat přímou i nepřímou metodou. Můžete vařit, péct a udit studenou i teplou metodou. Možností, jak zpracovat maso či jiné uzeniny, je tak s grilem Smoky Fun velmi mnoho.
Při nepřímém grilování se griluje v grilovací komoře Smoky Fun při teplotě 160-260°C. Naopak při přímém grilování se griluje přímo ve spalovací komoře a to při stejné teplotě, 160-260°C, ovšem pouze na žhavém uhlí, bez ohně.
S grilem Smoky Fun můžete nejen grilovat, ale i péct a vařit. V grilovací komoře si při teplotě 180-240°C můžete upéct např. pizzu nebo chléb. Na varné desce nad spalovací komorou můžete vařit nebo také uchovávat pokrmy teplé. Je tak možné zároveň grilovat a uvařit si přílohu jako slaninu, či omáčku.
Pokud máte rádi barbecue, tento gril je určený přímo pro vás. V podstatě se jedná o stejný způsob jako při nepřímém grilování, ale při nižší teplotě, díky čemuž zůstanou grilované potraviny šťavnaté.
Některé grily umožňují grilování i uzení masa zároveň
Zahradní grily Smoky Fun umožňují také uzení. Dokonce již existuje zahradní gril s udírnou, který umožní grilování i uzení masa zároveň. No řekněte sami, kdo by tenhle gril nebral?
Autor: Martina Nováková
[Nahoru ↑]
ReklamaHodnocení
Vložit komentář
Komentáře
Pavel
pátek, 29. červenec 201109:35
S grily Smoky Fun máme doma svou zkušenost. Koupili jsme si od nich asi před rokem gril na dřevo a spokojenost je maximální. Sice na pohled vypadají trochu jinak, než jsme u nás zvyklí, ale jsou bytelné a fakt funkční
Napsal: Pavel [Odpovědět]
Mirka
sobota, 13. srpen 202220:45
Já jsem si vždycky přál gril s udírnou, a tak mi kamarád poradil internetové stránkyhttps://www.growerstore.cz/, kde jsem si vybral podobný jako je tento. Ještě jsem investoval do nové pergoly, kde si rád posedím s rodinou i přáteli a k tomu si na grilu uděláme oblíbené hamburgery s velkou zeleninovou oblohou.
Napsal: Mirka [Odpovědět]